Η επιχείρηση μας

Η Karanikkis Catering Services είναι μια οικογενειακή επιχείρηση  που ειδικεύεται στην διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων μαζικής εστίασης, με πολύχρονη πορεία και εμπειρία στο χώρο.  Η διαχρονική παρουσία της εταιρείας μας στο χώρο, από το 1999,  και οι μεγάλες αναγνωρισμένες επιτυχίες της , καθιστούν την Karanikkis Catering Services μία σίγουρη επιλογή για την εξολοκλήρου διοργάνωση εκδηλώσεων  Παγκύπρια, όποια και αν είναι η περίσταση.

 

Η Karanikkis Catering Services παρέχει υπηρεσίες για εταιρικές εκδηλώσεις, γάμους, βαπτίσεις και διάφορα πάρτι, με έμφαση στη παραγωγή ποιοτικών & ασφαλών ως προς την υγεία προϊόντων.

 

Η άριστη ποιότητα όλων των προϊόντων, η άφθονη ποσότητα των διαφόρων εδεσμάτων, οι ιδιαίτερες γαστρονομικές δημιουργίες και τα περίτεχνα κοκτέιλ, μας έχουν καθιερώσει ως πρωταγωνιστές στην Κυπριακή αγορά για περισσότερο από 20 χρόνια . Ως αλυσίδα μαζικής παραγωγής με άριστα αποτελέσματα έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε όλες τις ανάγκες εστίασης σε οποιονδήποτε χώρο επιλέξετε. Όλα τα μενού μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με τις προσωπικές σας επιθυμίες . Μπορούμε να δημιουργήσουμε,  για να απολαύσετε στη δεξίωση σας,  οποιαδήποτε παραδοσιακή ή πρωτότυπη λιχουδιά που επιθυμείτε η οποία θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

 

Το στυλ και η καινοτομία είναι ακρογωνιαίοι λίθοι μας. Η εκπαίδευση των έμπειρων 
chef μας, γίνεται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τα πιο παραδοσιακά μέσα, διατηρώντας την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας. Παράλληλα, έχουν την ικανότητα να μετατρέπουν κάθε περίσταση σε κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Πολιτική της εταιρείας μας, είναι να εξασφαλίζουμε ότι όλο το προσωπικό και οι σεφ μας εκπαιδεύονται στους κανόνες υγιεινής, ενώ παράλληλα οι σεφ μας έχουν τακτική κατάρτιση σε νέες τάσεις τροφίμων και υγιεινή διατροφή, σε μια προσπάθεια να διασφαλιστεί ότι τα μενού και τα τρόφιμα είναι πάντα ενδιαφέρον και θρεπτικά για τους καλεσμένους.

 

Η εταιρεία Karanikkis Catering Services καταφέρνει κάθε χρόνο να έχει ανανεωμένο το πιστοποιητικό SO 22000:2005, ένα Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων . Είναι μία από τις υψηλότερες πιστοποιήσεις που δίνονται σε μια εταιρεία Catering και διασφαλίζει με επιτυχία την εφαρμογή των αυστηρών κανονισμών που απαιτούνται για την ασφάλεια των τροφίμων.

 

Το δυνατό σημείο της Karanikkis Catering Services αποτελεί η πολύχρονη  εμπειρία της πέρα των 20 χρόνων στο χώρο των Catering. Αυτό μας καθιστά απο τις πιο αξιόπιστες επιλογές για την διοργάνωση της δική σας εκδήλωσης.

Chef Dish
Chef at Work
Arranging Dishes
Catering
Chef at Work

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μίλτωνος 121 Α, Ζακάκι, 3047, Λεμεσός

25 393866

  • facebook
  • instagram

Your details were sent successfully!