Υπηρεσίες Catering

Κάνουμε τα όνειρα σας πραγματικότητα !

Waiter with Champagne Flutes

Γάμοι

Είναι ευρέως γνωστό, ότι το φαγητό και το ποτό σε μια ξεχωριστή μέρα, όπως ο γάμος βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της συζήτησης των καλεσμένων. 

Η έμπειρη ομάδα μας, θα εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο μενού το οποίο θα αντικατοπτρίζει τις προσωπικές σας προτιμήσεις, πάντα σε συνδυασμό με τη συνολική εμφάνιση και ατμόσφαιρα του γάμου σας.

Κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό, έτσι το μενού μας μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Προσφέρουμε εκπαιδευμένο προσωπικό και σεφ. Να είστε βέβαιοι ότι ο γάμος σας θα γίνει όπως εσείς τον ονειρεύεστε.

Catered Event

Εταιρικές Εκδηλώσεις & Συνέδρια

Παρέχουμε υπηρεσίες catering για ένα ευρύ φάσμα εταιρικών εκδηλώσεων. 

Η εικοσαετή εμπειρία μας στο χώρο, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε ένα εξειδικευμένο μενού, προσαρμοσμένο στις δικές σας προτιμήσεις.

Βαπτίσεις

H πιο γλυκιά στιγμή βρίσκεται στη γιορτινή βάπτιση της μικρής σας πριγκίπισσας ή του μικρού σας πρίγκιπα. Πόσο τρυφερό αλλά και πόσο απαιτητικό!

 

Η τελετή, αλλά και η δεξίωση που θα ακολουθήσει θα πρέπει να αντιπροσωπεύει την οικογένεια ως σύνολο και για αυτό το λόγο, αξίζει ό,τι το καλύτερο.

Η υπηρεσίες Catering μας για Βαπτίσεις εξασφαλίζουν ότι εσείς και οι καλεσμένοι σας θα απολαύσετε μια σειρά από φαγητά υψηλής ποιότητας πάντα σε συνδυασμό με μια ευρεία επιλογή τροφίμων και γλυκών που ταιριάζει τόσο σε μεγάλες όσο και σε μικρές συγκεντρώσεις.

Μπορείτε να ικανοποιήσετε όλους τους καλεσμένους σας, πάντα από την εκλεκτή ομάδα των σεφ μας.

Ιδιωτικά Πάρτι

Όποια και αν είναι η περίσταση, μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με ένα ξεχωριστό, νόστιμο και ιδιαίτερο μενού.

Στήσιμο

Παραδίνουμε τον εξοπλισμό που χρειάζεστε, στην τοποθεσία που εσείς θα ζητήσετε!

Είμαστε υπέυθυνοι για το στήσιμο.

Δημιουργούμε ένα μπουφέ με ποικιλία γευμάτων για να ικανοποιήσουμε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Παράδοση

Μπορούμε να παραδώσουμε σε όλη την Κύπρο σε οποιαδήποτε τοποθεσία!

Εξοπλισμός

Είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι για να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες τροφοδοσίας σε οποιαδήποτε τοποθεσία! Μπορούμε να παρέχουμε ηλεκτρικό ρεύμα, τραπέζια, καρέκλες, ψυγείο, πετσέτες, τραπεζομάντιλα, καλύμματα καρέκλας ή  διάφορα είδη καρέκλας και τραπεζιών, μαχαιροπίρουνα, πιάτα, φωτισμό και άλλο απαραίτητο εξοπλισμό για την εξολοκλήρου διοργάνωση μιας εκδήλωσης στο χώρο σας . 

Catering-LOGO-Transparent-WHITE.png

Επικοινωνήστε μαζί μας

Your details were sent successfully!